Επίθεση και βιαιοπραγίες μπολσεβίκων εναντίον Ελλήνων μεταναστών.

                                                     Image

Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ των μελών του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Νέα Υόρκη και στελεχών αριστερών Οργανώσεων στην κεντρική αίθουσα του “Σταθακείου”, έδρα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων,όπου και προβλήθηκε ντοκιμαντέρ αριστερής προπαγάνδας με τίτλο “Ταξισυνειδησία”. Η αντίδραση από τον κόσμο ήταν αναμενόμενη γιατί παραπλάνησαν το κοινό που προσήλθε ότι θα παρακολουθούσαν ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες μετανάστες στην Αμερική, αλλά δεν υπολόγιζαν τα μέλη του Πυρήνα μας που ήταν παρόντα και δεν συναίνεσαν σε μια τέτοια παραχάραξη της ιστορίας από τους ανιστόρητους αριστερούς υμνητές,του συνωστισμού της Σμύρνης.
Στο τέλος του φίλμ υπήρξε συζήτηση με τους παραγωγούς της ταινίας, μόλις πήραν τον λόγο οι συναγωνιστές του Πυρήνα οι μπολσεβίκοι αγκιτάτορες προσπάθησαν να τους φιμώσουν. Οι Ελληνες εθνικιστές του πυρήνα τους βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία είναι γη Ελληνική .
Φάνηκε έτσι ξεκάθαρα το ανθελληνικό μένος που διακατέχει τους ανιστόρητους ‘παραγόντες ’ που θέλησαν να παρουσιάσουν ως κομμουνιστές όλους τους Έλληνες τους απόδημου Ελληνισμού. Το ‘δημοκρατικό τόξο’ έδρασε πάλι…Οχι μόνο επιτέθηκαν φραστικά αλλά και προσπάθησαν να προπηλακίσουν τους συναγωνιστές και να τους σύρουν εκτός της αίθουσας
.Αυτοί είναι οι δήθεν φιλότεχνοι και δημοκράτες.Αυτός είναι ο περίφημος διάλογος και η ελευθερία της γνώμης στην οποία υποτίθεται ότι πιστεύουν. Αυτά ετοιμάζουν στους αντιφρονούντες και σε όσους αντιστέκονται στην ωμή κομμουνιστική προπαγάνδα.
Η αλήθεια θα λάμψει αν τολμήσουν να μας παραδώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο από την αίθουσα που μαγνητοσκοπούσαν οι διοργανωτές το οποίο αρνούνται να μας παραδώσουν .

Θα αμυνθούμε στον βρώμικο πόλεμο και την λασπολογία με κάθε νόμιμο τρόπο και τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια και οι αρμόδιες αρχές.

Πυρήνας Αμερικής (Νέας Υόρκης)
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
Official site: http://xaameriki.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)
(347) 625-9238 (9:00 AM-10:15 PM)(Αμερική)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s